Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Ηλεία: Η πιο ευτυχισμένη γιαγιά του Μουντιάλ–Πανηγύρισε το γκολ του Σάμαρη


Λίγα λεπτά μετά το εναρκτήριο σφύριγμα της κρίσιμης αναμέτρησης μεταξύ της Ακτής και της χώρας μας η απογοητευμένη γιαγιά πήγε για ύπνο – Η έκπληξη όμως που της επεφύλαξε ο εγγονός της την πήγε στον έβδομο ουρανό

Ύμνοι των Ρώσων για την Ελλάδα και προσφορές για εκδρομείς όλο τον Ιούλιο [εικόνες]


Με ύμνους για την φυσική ομορφιά της Ελλάδας πολλά Ρωσικά γραφεία ταξιδίων καλούν τους πελάτες τους να επισκεφθούν τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Τα πρότυπα ομορφιάς ανά τον κόσμο, μέσα από ένα πρόσωπο (photos)


Με τη βοήθεια του Photoshop, η Esther Honig μας παρουσιάζει τα πρότυπα των γυναικών σε διάφορές χώρες του κόσμου (Pics)

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Έτσι θα γίνει το πάρκο του Ελληνικού - Θα έχει 15 φορές το μέγεθος του Εθνικού Κήπου (video)


Η Αθήνα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το μεγαλύτερο έργο ανάπλασης στην Ευρώπη. Η ανάπλαση του Ελληνικού θα ωφελήσει την τοπική και εθνική οικονομία προσελκύοντας επενδυτικά κεφάλαια πάνω από 7 δις, δημιουργώντας δεκάδες χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας.

Βίδες με ντομάτα, ελιές και ανθότυρο


Υλικά

- 500 γρ. βίδες μακαρόνια
- Αλάτι

Η πρώτη νόμιμη λέσχη μαριχουάνας ιδρύθηκε στην Ουρουγουάη


Η πρώτη νόμιμη λέσχη μαριχουάνας ιδρύθηκε στην Ουρουγουάη μετά από τη νομιμοποίηση της καλλιέργειας και της πώλησης του συγκεκριμένου ναρκωτικού βοτάνου στη χώρα, έγινε γνωστό την Τρίτη.

Ο ΞΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ


Δείτε τι αναφέρει σημαντική μερίδα του ξένου Τύπου για τη νίκη-πρόκριση της Εθνικής επί της Ακτής Ελεφαντοστού στη φάση των "16" του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ΕΛΛΑΔΑ-ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ 2-1


Η Εθνική μας ομάδα ΕΠΙΚΗ πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου, επικρατώντας απολύτως δίκαια με 2-1 της Ακτής Ελεφαντοστού και την Κυριακή αντιμετωπίζει την Κόστα Ρίκα (23:00).

Μουντιάλ 2014: Η ατάκα του Καραγκούνη που «πάγωσε» τους Έλληνες οπαδούς!


Ο «Τυπάρας» είναι ένας μικρός Θεός!

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Περσικό χαλί δώρο για την Αργεντινή (PHOTO)


Είθισται δύο ομάδες που τίθενται αντιμέτωπες να ανταλλάσσουν λάβαρα ή στην καλύτερη περίπτωση ανθοδέσμες. Οι Ιρανοί το προχώρησαν λίγο παραπέρα...

Στο exams.it.minedu.gov.gr το Μηχανογραφικό 2014


Στο exams.it.minedu.gov.gr το Μηχανογραφικό 2014

Αυτά είναι τα νέα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco


Τα Μονοπάτια των Ινκας, η ιστορική πόλη της Τζέντα, το εργοστάσιο Βαν Νέλε στο Ρότερνταμ, το μεταξουργείο της Τομιόκα (Ιαπωνία) εντάχθηκαν σήμερα στον κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς, ανακοίνωσε στη Ντόχα η Επιτροπή της Unesco.

ΕΛ.ΑΣ.: Τι πρέπει να προσέχετε όταν χρησιμοποιείτε τα ΑΤΜ


«Παγίδα» σε ανυποψίαστους πολίτες είχαν στήσει δύο Βούλγαροι που τοποθέτησαν ειδικό μηχανισμό σε ΑΤΜ τράπεζας στην Κομοτηνή. Με αυτό, θα έκλεβαν τους κωδικούς των καρτών ώστε να τους χρησιμοποιήσουν για να κάνουν αναλήψεις από τους λογαριασμούς.

«Βγήκε από το νοσοκομείο ο Σουμάχερ - Δεν είναι πλέον σε κώμα»


Ο πρωταθλητής της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ βγήκε από το νοσοκομείο στην Γαλλία όπου νοσηλευόταν εδώ και μήνες και δεν είναι πλέον σε κώμα, σύμφωνα με όσα δήλωσε η εκπρόσωπός του.

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Όλες οι γυναίκες του ίντερνετ παραληρούν από το πρωί εξαιτίας αυτής της φωτογραφίας


H Tετάρτη ήταν μια σχετικά συνηθισμένη μέρα για το Aστυνομικό Τμήμα του Stockton στο Calif της Καλιφόρνια, με μια σχετικά συνηθισμένη σύλληψη τεσσάρων εγκληματιών.

Δίδαξαν συμπεριφορά (ξανά) οι Ιάπωνες… (εικόνες)


Μπορεί το ματς να ήρθε ισοπαλία και η παρουσία της ομάδας τους να ήταν «φτωχή», ωστόσο οι φίλαθλοι της Ιαπωνίας παρέδωσαν ξανά μαθήματα συμπεριφοράς.

Ο ξένος Τύπος για το Ιαπωνία - Ελλάδα


Αναφορά στην αμυντική προσπάθεια της Εθνικής κάνει ο ξένος Τύπος, ειδικά μετά την αποβολή του Κώστα Κατσουράνη, προκειμένου να κρατήσει το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Η ενδεκάδα της Ελλάδας κόντρα στην Ιαπωνία


Με αλλαγές θα παραταχθεί κόντρα στην Ιαπωνία η Εθνική Ελλάδας,

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Λείπουν 24.000 εκπαιδευτικοί!...Στον αέρα η νέα σχολική χρονια. Πρωτοφανής καθυστέρηση στις μετακινήσεις δασκάλων και καθηγητών


Σε αριθμό-ρεκόρ θα φτάσουν φέτος τα κενά των καθηγητών, δασκάλων και νηπιαγωγών, καθώς τα τελευταία τρία χρόνια αφενός ο αριθμός των διορισμών μόνιμων εκπαιδευτικών δεν κάλυπτε ούτε το 1/10 του αριθμού των παραιτήσεων–συνταξιοδοτήσεων, αφετέρου μειώθηκαν δραματικά οι προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών.

Μπανόφι (Banoffee Pie)

Yλικά 

- 2 πακέτα μπισκότα digestive αλεσμένα
- 125 γρ. βούτυρο λιωμένο

Μακιγιάζ για το καλοκαίρι 2014: Οι τάσεις που θα εκτινάξουν τις εμφανίσεις σας!


Φέτος το καλοκαίρι οι τάσεις στο μακιγιάζ έρχονται για να κάνουν την γυναίκα ακόμα πιο όμορφη και θηλυκή! Η μόδα στα χρώματα για φέτος ορίζει έντονο ροζ, βεραμάν, μοβ, πορτοκαλί και κίτρινο.

Οι γόνιμες μέρες της γυναίκας όταν έχει ακανόνιστο κύκλο περιόδου (πίνακας)


Η συνάντηση των σπερματοζωαρίων και των ωαρίων, κατά τη διάρκεια της ωορρηξίας για τις γυναίκες με σταθερό κύκλο περιόδου μπορεί να γίνει γύρω στην 14η μέρα του κύκλου της γυναίκας.

Πολιτικούς εκβιασμούς καταγγέλλει ο Γ. Σακελλαρίδης


Για οργανωμένη επίθεση εναντίον του κάνει λόγο ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τον ΣΥΡΙΖΑ Γ. Σακελλαρίδης, καθώς με ανάρτησή του στο Facebook καταγγέλλει πολιτικούς εκβιασμούς από συγκεκριμένους μηχανισμούς.

Λιμάνια, αεροδρόμια, σιδηροδρομικές μεταφορές και τουρισμός στην ατζέντα του Κινέζου πρωθυπουργού, που φτάνει σήμερα στην Ελλάδα


Συνάντηση Λι Κετσιάνγκ- Αντώνη Σαμαρά με φόντο αποκρατικοποιήσεις και επενδύσεις

Αυτές είναι οι 50 πιο καινοτόμες επιχειρήσεις που άλλαξαν τον τρόπο που ζούμε


Η καινοτομία είναι κάτι που έχουν αναδείξει οι Έλληνες ανά τους αιώνες και τους βοήθησε να προσαρμοστούν στα εκάστοτε νέα δεδομένα ξεπερνώντας και συνδυάζοντας τις όποιες αλλαγές με την παράδοση.

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Εργοστάσιο - Μουσείο Σοκολάτας στη Θεσσαλονίκη! (photos)


Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα μοναδικό θεματικό πάρκο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, 2.500τμ!
Η Θεσσαλονίκη αποκτά ένα παραμυθένιο και ταυτόχρονα πραγματικό «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας».

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Η ενδεκάδα της Εθνικής - Στον πάγκο ο Μήτρογλου, μέσα ο Γκέκας


Οι σκέψεις που είχε στο μυαλό του εδώ και μέρες ο Φερνάντο Σάντος για την ενδεκάδα της Εθνικής… επιβεβαιώθηκαν! Βασικοί Κονέ και Γκέκας. Δείτε τους «11»!

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Mundial 2014: Το πλήρες τηλεοπτικό πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ (πίνακας)


Το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας να είναι πιο κοντά από ποτέ και από την Πέμπτη 12 Ιουνίου μέχρι και την Δευτέρα 14 Ιουλίου όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης θα χορέψει... σάμπα!

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Κάτι συνέβη σε αυτόν τον κινηματογράφο που άφησε άφωνους όλους τους θεατές! (video)


Αν παρακολουθήσετε μια ταινία στο σινεμά θα διασκεδάσετε αλλά πολύ πιθανόν και να εκνευριστείτε με την συμπεριφορά των ανθρώπων που κάθονται γύρω σας.

Ντομάτες με αυγά μάτια στο φούρνο


Υλικά

- 5 ώριμες ντομάτες τριμμένες 
- 6 αυγά

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗ!!!


Λένε πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία από το να μετατρέπεις το χόμπι σου σε επάγγελμα. Η 28χρονη φωτογράφος Kaylee Greer από τη Βοστόνη, είναι από τους προνομιούχους εκείνους ανθρώπους που το έχουν καταφέρει, καθώς η υπέρμετρη αγάπη της για τα σκυλιά την οδήγησε στη δημιουργία του Dog Breath Photography.

Πώς είδαν τα αμερικανικά ΜΜΕ τον ανασχηματισμό – Τι γράφει ο Ζίμερμαν


Ο χθεσινός «σαρωτικός ανασχηματισμός» χαρακτηρίζεται από ανταποκρίσεις και δημοσιεύματα σε αμερικανικά ΜΜΕ, ως προσπάθεια να δοθεί «νέα ώθηση» στην ελληνική κυβέρνηση συνασπισμού, μετά τις επιδόσεις των δύο κυβερνώντων κομμάτων στις πρόσφατες ευρωεκλογές.

Η σύνθεση της νέας κυβέρνησης


Συνολικά 17 νέα πρόσωπα, 8 νέοι υπουργοί, ένας υπουργός αναπληρωτής και οκτώ νέοι υφυπουργοί μπαίνουν στην κυβέρνηση. Το πρόσωπο-κλειδί είναι ο νέος υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, ενώ το υπόλοιπο οικονομικό επιτελείο παραμένει ως έχει.

Οι 10 εντυπωσιακότεροι καταρράκτες του κόσμου


Εξωπραγματικά τοπία, εκθαμβωτική βλάστηση, άγρια αίσθηση ελευθερίας και νερό που πέφτει ορμητικά από μερικές εκατοντάδες μέτρα ύψος. Οι καταρράκτες, παρ’ ότι αποτελούν σύνηθες φυσικό σκηνικό, μοιάζουν –και όχι άδικα- στα ανθρώπινα μάτια σαν μεγαλειώδη υδάτινα θαύματα.

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Εξεταστικές προχειρότητες Διαβάστε περισσότερα: Εξεταστικές προχειρότητες


«Τέσσερα ευρώ» το θέμα κόστισε η περίφημη Τράπεζα Θεμάτων του υπουργείου Παιδείας που έφερε τις πανελλαδικές εξετάσεις στο κατώφλι της Α' Λυκείου για 88.000 μαθητές. Δαπανήθηκαν συνολικά 1.067.000 ευρώ, το αποτέλεσμα ωστόσο δεν άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Γεμιστές πιπεριές με τυρί φέτα


Υλικά

- 8 πιπεριές διάφορες

Κακόβουλο λογισμικό κρυπτογραφεί τα αρχεία κινητών και tablets


Νέος ιός, χτυπά τα κινητά. Σε ανακοίνωση προχώρησε η ΕΛΑΣ. Τι θα πρέπει να προσέξουν οι χρήστες

Ταλαιπωρία τέλος για την Εθνική: Πετάει για Βραζιλία


Η ταλαιπωρία για την Εθνική μας ομάδα τελειώνει σε λίγες ώρες και ο Φερνάντο Σάντος θα έχει επιτέλους τη δυνατότητα να δουλέψει αναπόσπαστος για την πρεμιέρα με την Κολομβία.

Καλοκαιρινά φρούτα, τι μας προσφέρουν και πως θα τα διαλέξουμε


Tα κεράσια, το καρπούζι και τα ροδάκινα είναι υγιεινές τροφές που μπορούν να ικανοποιήσουν την ανάγκη μας για γλυκό το καλοκαίρι. Ο παρακάτω οδηγός παρέχει πληροφορίες για το πώς να διαλέξουμε το καλύτερο καλοκαιρινό φρούτο και το ποια είναι τα διατροφικά οφέλη του καθενός.

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Πανελλήνιες 2014: Τα θέματα σε Βιολογία, Λογοτεχνία, Χημεία - Βιοχημεία και Αρχές Οργάνωσης


Με τα μαθήματα της Βιολογίας, της Λογοτεχνίας, των Χημείας - Βιοχημείας και των Αρχών Οργάνωσης με τα οποία συνεχίστηκε η μάχη των Πανελλήνιων εξετάσεων για τους υποψήφιους που διεκδικούν μια θέση σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ.

Σαλάτα Νισουάζ - nicoise salad


Υλικά

- 4 πατάτες βρασμένες  κομμένες κυδωνάτες
- 200 γρ. φασολάκια φρέσκα βρασμένα

Εμπλοκή με τους παιδικούς σταθμούς. Στον "αέρα" τα ΚΔΑΠ λόγω καθυστέρησης στην υποβολή αιτήσεων


Παρατείνεται η αγωνία χιλιάδων οικογενειών, καθώς το υπουργείο Εργασίας δεν έχει βρει ακόμα τρόπο να θέσει σε εφαρμογή για την επόμενη χρονιά τη λειτουργία τόσο των βρεφικών και παιδικών σταθμών, όσο και των κέντρων δημιουργικής απασχόλησης παιδιών (ΚΔΑΠ).

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2014: Δηλώσεις των πρωταγωνιστών


Φορτωμένη με τα δυο μετάλλια που την έφεραν στην 6η θέση ανάμεσα σε 36 χώρες που πήραν μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών γυναικών επέστρεψε το μεσημέρι της Δευτέρας η Εθνική ομάδα κωπηλασίας.

Οι 10 πιο σέξι παίκτες του φετινού Mundial – photos


Καθώς η πρεμιέρα της νούμερο ένα ποδοσφαιρικής οργάνωσης παγκοσμίως πλησιάζει, οι απανταχού άνδρες προγραμματίζουν πώς/πού και με ποιους θα δουν τους αγώνες, ενώ από την πλευρά τους οι γυναίκες

Πρόγνωση καιρού: Συννεφιά, βροχές και κρύο


Ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Παρόμοια θα είναι η κατάσταση και στην Αττική.

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Έτσι θα βρείτε δουλειά μέσω ΟΑΕΔ σε χώρες της Ευρώπης!


Πολλοί είναι οι νέοι στην Ελλάδα που αναζητούν μια θέση εργασίας στο εξωτερικό, με τους περισσότερους να ζουν με τον εφιάλτη της ανεργίας.

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΕΓΓΑ

Υλικά
- 1 ρέγγα καπνιστή 
- 1 λεμόνι 

Συγχωνεύσεις και καταργήσεις σχολείων σε όλη τη χώρα


Συνολικά συγχωνεύονται 205 Δημοτικά και Νηπιαγωγεία, ενώ καταργούνται 15 Δημοτικά.

Με Μαθηματικά και Αρχαία κατεύθυνσης συνεχίζονται σήμερα οι Πανελλήνιες


Στα θρανία των Πανελλαδικών επιστρέφουν και σήμερα οι μαθητές που καλούνται να εξεταστούν στα αρχαία ελληνικά και στα μαθηματικά κατεύθυνσης.

Πόρος: Νησιωτική πρόβα… καλοκαιριού


Το concept της «κοντινής» απόδρασης μοιάζει να αποκτά ολοένα και περισσότερους φανατικούς οπαδούς στις τάξεις των κατοίκων της πόλης που αναζητούν μια σύντομη ανάσα καλοκαιριού χωρίς να χρειαστεί να επενδύσουν σημαντικό χρόνο στο πήγαινε – έλα.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More