Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Με εντολή ΥΕΘΑ η διερεύνηση της εκπαίδευσης μελών της Χ.Α. από στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων

Ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα της πιθανής εμπλοκής στρατιωτικών στην υπόθεση "εκπαίδευσης" μελών και οπαδών της Χρυσής Αυγής, εξετάζει ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ με εντολή του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Δ. Αβραμόπουλου

Εντολή για τη διερεύνηση δημοσιογραφικών πληροφοριών, σύμφωνα με τις οποίες, μέλη της Χρυσής Αυγής εκπαιδεύονται από εν ενεργεία στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων του στρατού, και τον καταλογισμό ευθυνών, αν υπάρχουν, έδωσε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Δ. Αβραμόπουλος στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Μ. Κωσταράκο.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε το ΥΠΕΘΑ, "με αφορμή σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Το Βήμα της Κυριακής" το οποίο φέρει μέλη της Χρυσής Αυγής να λαμβάνουν ειδική εκπαίδευση με όπλα, από εν ενεργεία στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων, ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος έδωσε εντολή στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο για τη διερεύνηση του θέματος και τον καταλογισμό ευθυνών, αν υπάρχουν".

Σημειώνεται ότι πρώην μέλος της ΧΑ είχε αποκαλύψει στο Βήμα της Κυριακής, ότι όλοι αυτοί εκπαιδεύονται στη Ραφήνα, την Πάρνηθα, τη Φυλή, το Πόρτο Γερμένο, τη Μάνη, την Κεντρική Εύβοια και ως εκπαιδευτές χρησιμοποιούνται πρώην και εν ενέργεια μέλη των ΟΥΚ, τον ΛΟΚ και άλλων επίλεκτων μονάδων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More