Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Αστρονομική τηλεθέαση για την Εθνική! Σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της!



Στα όρια του πολικού κύκλου η τηλεθέαση των υπολοίπων καναλιών - Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας πανηγυρίζει η Ελλάδα μετά το 1-1 με την Ρουμανία στο Βουκουρέστι. Ο Κώστας Μήτρογλου “πυροβόλησε” ξανά τους Ρουμάνους που ισοφάρισαν με απίθανο αυτογκόλ του Τοροσίδη, αλλά με συνολικό σκορ 4-2 έμειναν σπίτι τους. Για την τρίτη φορά στην ιστορία της, η ελληνική ομάδα θα πάει σε Παγκόσμιο Κύπελλο στέλνοντας την ψυχολογία μας -έστω και για λίγο- πολύ ψηλά. Στα πολύ ψηλά όμως, έστειλε η νίκη της Ελλάδας και την τηλεθέαση που κατέγραψε νούμερα ρεκόρ!

Κατά τη διάρκεια του αγώνα της Εθνικής μας με την ομάδα της Ρουμανίας, μεταξύ 21:00 και 23:00, το MEGA σημείωνε τηλεθέαση 53,8%. Τα τρία τελευταία τέταρτα του αγώνα η τα νούμερα ...πέταξαν ακόμα και στο 63,1%!

Το ίδιο διάστημα, το δυναμικό κοινό ηλικιών 15 - 44 παρακολουθούσε MEGA σε ποσοστό 56,9%. Μάλιστα, λίγο πριν το τέλος, η τηλεθέαση άγγιξε το 65,8%!


Χαμηλότατες ...θερμοκρασίες καταγράφηκαν στα υπόλοιπα κανάλια που μετά τις 22:15 κινήθηκαν σε μονοψήφια νούμερα στο σύνολό τους. Η διαφορά τους με το MEGA πλησίασε κάποιες στιγμές τις 60 μονάδες!

Αξίζει να αναφερθεί ότι η εκπομπή Πάμε Μουντιάλ που ακολούθησε τον αγώνα, κράτησε το κανάλι της Μεσογείων σταθερά πάνω από το 30%.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More