Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Με συγχαρητήρια από τον κόσμο και χαμόγελα αναχώρησε για Βουκουρέστι η Εθνική (video)


Η Εθνική έφτασε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" στις 10:10 το πρωί της Δευτέρας για το Βουκουρέστι με τον κόσμο να βρίσκεται εκεί για να εμψυχώσει την ομάδα. Μεγάλοι πρωταγωνιστές, ήταν ο Μήτρογλου και ο Σαμαράς, με τον πρώτο να δέχεται συγχαρητήρια για τα γκολ της Παρασκευής, ενώ ο δεύτερος φωτογραφήθηκε με πολλούς φίλους και φίλες.

Όπως αναφέρει το contra στο ρεπορτάζ του,  ο Γιώργος Δώνης που είχε βρεθεί στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο για να δει την οικογένειά του, συναντήθηκε με την ελληνική αποστολή στο αεροδρόμιο και είχε ένα σύντομο τετ α τετ με τον Φερνάντο Σάντος. Ο Έλληνας τεχνικός συνεχάρη τον Πορτογάλο για τη νίκη επί της Ρουμανίας την Παρασκευή.

Ο Γιώργος Καραγκούνης αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του Κώστα Κατσουράνη στη μεσαία γραμμή, στην 11άδα που θα παρατάξει αύριο ο Φερνάντο Σάντος κόντρα στους Ρουμάνους. Ο μέσος του ΠΑΟΚ συμπλήρωσε κίτρινες και παρά το γεγονός ότι ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή στο Βουκουρέστι, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής με τον Καραγκούνη να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να τον αντικαταστήσει.


Αναχώρηση Εθνικής για το Βουκουρέστι από contratv

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More