Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

7 παγίδες στις οποίες πέφτουν ακόμη και τα πιο έξυπνα ζευγάρια


Μόλις παντρευτήκατε και πλέετε σε πελάγη ευτυχίας; Κρατήσετε τη σχέση σας στο σωστό δρόμο με την αποφυγή αυτών των συνηθισμένων παγίδων.

Παγίδα # 1 : Nα μην ασχοληθείτε με τα χρέη σας

Τα οικονομικά είναι στην κυριολεξία το πρώτο  πράγμα για το οποίο τσακώνονται τα ζευγάρια. Αποδέξου τα προσωπικά σου χρέη ή τα χρέη του συντρόφου σου και στη συνέχεια καταστρώσετε μαζί μια κοινή οικονομική στατηγική και διαχείριση.

Παγίδα # 2 : H απομόνωση από τους φίλους σας

 Οι φίλοι είναι το κλειδί για ένα επιτυχημένο γάμο, γι’αυτό μην αμελείτε να βγαίνετε έξω με τις φίλες ή τους φίλους σας, αντίστοιχα. Ακόμη και αν εσείς δεν αναζητάτε σύντροφο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να συμπαρασταθείτε σε μια φιλενάδα σας.

Παγίδα # 3 : Nα μην κάνετε αρκετό σεξ

 Σε πρόσφατη έρευνα, πάνω από το 60% των νεόνυμφων που ερωτήθηκαν είχαν φτάσει σε μια ρουτίνα στο σεξ! Ναι, είστε απασχολημένοι, αλλά αυτό δεν είναι μια αρκετά καλή δικαιολογία … Πάρτε πρωτοβουλίες στο σεξ , ακόμη και αν δεν το πολυθέλετε ή αν πρέπει να το προγραμματίσετε . Εάν μπείτε σε μια συνήθεια να το κάνετε, θα αρχίσετε να το θέλετε (και να σας αρέσει) όλο και περισσότερο.

Παγίδα # 4 : Το να παραμελείτε τον εαυτό σας

 Επειδή δέσατε το γάιδαρό σας…. δεν σημαίνει ότι μπορείτε να είσαστε και χύμα. Βάλτε στο πρόγραμμα το να ασκείστε μαζί ή τουλάχιστον να υποστηρίζετε ο ένας τους στόχους του άλλου.

Παγίδα # 5 : η “ποινικοποίηση” των πεθερικών

 Το πενήντα τοις εκατό των ζευγαριών που ερωτήθηκαν έχουν μια προβληματική σχέση με τα πεθερικά τους (για φαντάσου;) . Διαχειριστείτε τις προσδοκίες τους, όπως για παράδειγμα, πάρτε τηλέφωνο την πεθερά σας την Κυριακή ώστε να ξεχαστεί ο εκνευρισμός που δεν της απαντούσατε στα μηνύματά της κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας. Επίσης, ακόμα και αν ο σύζυγός σας γκρινιάζει για την οικογένειά του , αντισταθείτε στον πειρασμό να προσθέστε λόγια… Θα σας γυρίσει μπούμερανγκ αργότερα.

 Παγίδα # 6 : Εκνευρισμοί και τσακωμοί

 Όταν βλέπετε ότι τα πράγματα πάνε να θερμανθούν, αποφύγετε την διαμάχη πέρνοντας το χρόνο σας (π.χ. κάνοντας μια βόλτα) για να ηρεμίσετε.

Παγίδα # 7 : Το να πάθετε εμμονή με τα μωρά

 Είναι εύλογο να σκέφτεστε αυτό το επόμενο μεγάλο βήμα, αλλά χαλαρώστε - ο μέσος όρος στα ζευγάρια έχει ένα παιδί μέσα σε τρία χρόνια γάμου . Έτσι, πραγματικά , γιατί να βιαστείτε; Απολαύστε τις στιγμές (κάντε διακοπές τώρα που μπορείτε) … τώρα ... που δεν είσαστε ακόμη υποχρεωμένοι να ξυπνάτε στις 4 το πρωί για να το ταίσετε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More