Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Τα "κακά παιδιά" που λατρεύουμε να μισούμε


Κορίτσι γνωρίζει αγόρι. Αγόρι κυνηγάει κορίτσι. Κορίτσι πέφτει στη παγίδα του. Αγόρι αποδεικνύεται κάπως «κακό». Κορίτσι πληγώνεται, φεύγει μετά από πολλά κλάματα και τεκίλες. Ω! Ναι!

Είναι το γνωστό σενάριο στο οποίο πρωταγωνιστεί το αγόρι “κακό παιδί’’. Όλες τον έχουμε γνωρίσει και αν δεν τον έχεις γνωρίσει ακόμα τότε κρατά γερά γιατί θα βρεθεί σύντομα στο δρόμο σου για τους εξής λόγους:

1) Το κλασσικό «κακό παιδί» είναι ωραίος.

Είναι πολύ ωραίος και δυστυχώς το ξέρει. Έχει μια ακαταμάχητη γοητεία. Φαίνεται τρομερά δυναμικός και έχει πάντα πολύ αυτοπεποίθηση. Σίγουρα θα κάνει κάτι για να σε εντυπωσιάσει.

2) Σεξ

Γυρω απ’το όνομα του υπάρχει ένας μυθος. 29 κατασκευαστές τον συνιστούν ανεπιφύλακτα! Το σεξ μαζί του είναι σαν το Alzheimer. Θα ξεχάσεις το όνομα σου…το λιγότερο!

3) Είναι κυνηγός

Εντοπίζει το θήραμα του, το κοιτάζει με αυτό το διαπεραστικό του βλέμμα και πριν καταλάβεις τι σου έχει συμβεί είσαι ήδη κάτω απ’τα σεντόνια του ενώ αυτός αγκαλιάζει την αδιαφορία και φεύγουν ταξίδι με προορισμό το άγνωστο και ακόμα παραπέρα.

4) Κυκλοφορούν γι’αυτόν ελάχιστες πληροφορίες

Υπάρχει ένα μυστήριο γύρω απ’αυτόν. Όσο stalking και να κάνεις στο Facebook δεν θα μάθεις ποτέ αρκετά πράγματα.


5) Σύνδρομο Μητέρας Τερέζας

Θες να τον αλλάξεις. Πιστεύεις ότι θα αλλάξει για σένα. Θα κάνει την υπέρβαση. Κάποια κάποτε τον πλήγωσε και εσύ θα είσαι αυτή που θα τον τραβήξει μακριά απ’το σκοτάδι. Το «αγόρι» θα γίνει «άντρας» μόνο για σένα. Με βεβαιότητα μπορώ να σου πως οι «αλλαγές» σταμάτησαν όταν αποχωρίστηκε την πάνα-βρακάκι.

6) Το μη διαθέσιμο σε εξιτάρει

Δεν μπορείς να τον έχεις και αυτό σε ιντριγκάρει, σε πεισμώνει.

7) Είναι αψυχολόγητος

Δεν ξέρεις τι σκέφτεται. Τι θέλει. Πως το θέλει. Κάπου εδώ εσύ μεταμορφώνεσαι σε κάθε πιθανό τύπο γυναίκας. Το πρωί γατούλα. Το βράδυ άγριο θηλυκό. Τις Τετάρτες κολομπίνα.

8) Έχει τύπο και στυλ

Τα’χει όλα και δεν κάνει εκπτώσεις. Στην εποχή του branding ξέρει πώς να πλασάρει τον εαυτό του. Το χειμώνα γένια κ σκουφάκι. Το καλοκαίρι αψεγάδιαστους κοιλιακούς.

9) Έχεις θέματα

Ξεκάθαρα. Μαζί με το κακό αγόρι νομίζεις πως θα γίνεις «κακό κορίτσι». Εθίζεσαι στο δράμα. Στα ξενύχτια πάνω απ’το τηλέφωνο. Στις ατέλειωτες συζητήσεις με την κολλητή που καταλήγουν στο «μα εγώ τον θέλω!». Μήπως δεν θες να δεσμευτείς πραγματικά; Μήπως είσαι και εσύ μη διαθέσιμη συναισθηματικά;

10) Δεν γεννήθηκες με ραντάρ ούτε και αυτός με ταμπέλα στο κούτελο “DANGER!DANGER”.

Μόλις όμως καταλάβεις τι συμβαίνει άρχισε να τρέχεις! Πάρε τα παπούτσια στο χέρι και τρέξε! Μην κοιτάξεις πίσω μέχρι να σου ζητήσουν διαβατήριο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More