Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Νηστίσιμο κέικ πορτοκαλιού


Εύκολο αφράτο και οικονομικό

Υλικά

- 1 αλεύρι φαρίνα (που φουσκώνει μόνο του)

- 100 γρ. αμύγδαλο καλά αλεσμένο

- 250 γρ. μαργαρίνη μαλακωμένη εκτός ψυγείου

- 2 1/2 φλ. ζάχαρη

- 1 1/2 φλ. φυσικό χυμό πορτοκάλι 

- 2 κ.σ. ξύσμα πορτοκαλιού

Για να δείτε τη συνταγή, πατήστε εδώ:http://kouzinomageiremata.blogspot.gr/2014/03/blog-post_13.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More