Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Η πιο δύσκολη δουλειά στον κόσμο - Εσείς ξέρετε ποια είναι; (video)


Το πείραμα ήταν ομολογουμένως ενδιαφέρον. Μία αγγελία καλούσε τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν αίτηση για "την πιο δύσκολη δουλειά στον κόσμο". Η αγγελία για την υψηλόβαθμη θέση Διευθυντή/Διευθύντριας Επιχειρήσεων προσέλκυσε το ενδιαφέρον μόλις 24 υποψηφίων. Στη συνέντευξη που ακολούθησε όμως, η έκπληξή τους ήταν ακόμη μεγαλύτερη.

Η "διευθυντική" θέση απαιτούσε γερά νεύρα, εξαιρετικές σωματικές ικανότητες και ευρείες γνώσεις. Η θέση απαιτούσε σκληρή εργασία 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, χωρίς διαλείμματα ή διακοπές. Δήλωνε μάλιστα στους υποψήφιους ότι γιορτές και αργίες οι απαιτήσεις αυξάνονται. Απαιτείται αρκετές ώρες ορθοστασία, οι υποψήφιοι θα καλούνται συχνά να σηκώνουν βάρη, ενώ απαιτούνται γνώσεις φαρμακευτικής, οικονομικών και μαγειρικής.

«Α! και δεν έχει μισθό... αλλά τα συναισθήματα που θα δημιουργηθούν από τη σχέση που θα αναπτύξετε με το συνεργάτη σας είναι αξία... ανεκτίμητη» συνέχισε ο υπεύθυνος της συνέντευξης.Οι υποψήφιοι ήταν έτοιμοι να τα «βροντήξουν». Έκαναν λόγο για βάναυση, απάνθρωπη και σκληρή δουλειά. Τότε ο υπεύθυνος τούς εξήγησε ότι υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που κάνουν αυτή τη δουλειά: οι μαμάδες!





Πηγή: Let's Family

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More