Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Έρχεται το My Big Fat Greek Wedding No 2


Δώδεκα χρόνια μετά την μεγαλύτερη, παγκόσμια επιτυχία του ανεξάρτητου κινηματογράφου, οι συντελεστές του “Γάμος αλά ελληνικά” υπέγραψαν για το δεύτερο μέρος της ταινίας

Οι σταρ και οι παραγωγοί του My Big Fat Greek Wedding, του απροσδόκητου blockbuster του 2002, συναντήθηκαν ξανά και υπέγραψαν στην δημιουργία του δεύτερου μέρους της ταινίας. Όπως και στο πρώτο μέρος το σενάριο το υπογράφει η Νία Βαρντάλος η οποία θα πρωταγωνιστήσει ξανά ως Τούλα Πορτοκάλος έχοντας στο πλευρό της πάλι τον John Corbett.
Στην παραγωγή βρίσκονται ξανά η ελληνικής καταγωγής Rita Wilson, o σύζυγος της Tom Hanks και ο Gary Goetzman.

Για την ιστορία αξίζει να αναφερθεί οτι το My Big Fat Greek Wedding ξεκίνησε ως θεατρικός μονόλογος της Βαρντάλος το 1997 στο Hudson Backstage Theater στο Λος Άντζελες για έξι μόνο εβδομάδες. Στην συνέχεια το έργο παίζοντας σε χώρους ορθόδοξων κοινοτήτων όπου το είδε η Rita Wilson,  και πήρε μαζί με τον Tom Hanks το ρίσκο για την μεταφορά στον κινηματογράφο.
Η ταινία υπήρξε η πέμπτη μεγαλύτερη κινηματογραφική επιτυχία του 2002 σε Αμερική και αυτή που επέστρεψε με τον καλύτερο τρόπο τα χρήματα που επένδυσαν οι παραγωγοί της στην ιστορία του κινηματογράφου. Η ταινία στοίχισε μόλις 6 εκατ. δολάρια και έφερε 368 εκατ. δολάρια (απόδοση 6150%).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More