Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Πολιτικούς εκβιασμούς καταγγέλλει ο Γ. Σακελλαρίδης


Για οργανωμένη επίθεση εναντίον του κάνει λόγο ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τον ΣΥΡΙΖΑ Γ. Σακελλαρίδης, καθώς με ανάρτησή του στο Facebook καταγγέλλει πολιτικούς εκβιασμούς από συγκεκριμένους μηχανισμούς.

Σημειώνεται ότι μεταξύ του πρώτου και δεύτερου γύρου έγινε λόγος για ερωτικό βίντεο, χωρίς ωστόσο να δει το φως της δημοσιότητας. Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης με την ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook κάνει λόγο για πολιτικό εκβιασμό και μηχανισμούς που παραπέμπουν σε παρακράτος, εμφανιζόμενοι με δημοσιογραφικό μανδύα.

Ο Γ. Σακελλαρίδης σημειώνει ότι «το τελευταίο διάστημα, και αμέσως μετά τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, σχεδιάστηκε και εξαπολύθηκε εναντίον μου επίθεση με όλα τα χαρακτηριστικά του πολιτικού εκβιασμού. Δεν ενέδωσα και δεν πρόκειται να ενδώσω σε τέτοιες πρακτικές», για να προσθέσει πως «από την πρώτη στιγμή επιλέξαμε να μη συνδιαλλαγούμε με όσους επιδιώκουν τον εκφασισμό της πολιτικής ζωής και την επιβολή του νόμου της ζούγκλας».

Σύμφωνα με τον κ. Σακελλαρίδη «η επίθεση αυτών των μηχανισμών που παραπέμπουν σε μεθόδους παρακράτους και πολιτικού περιθωρίου, εμφανιζόμενες μάλιστα με δήθεν δημοσιογραφικό μανδύα, στοχεύει στη χειραγώγηση τη δική μου και του κόμματός μου. Αυτοί οι όροι συζήτησης δεν πρέπει να γίνουν ανεκτοί ούτε για εμένα, ούτε για κανέναν πολίτη», για να καταλήξει ως εξής: «Τέτοιες σκοτεινές πρακτικές δεν θα επικρατήσουν στην πολιτική ζωή. Η Αριστερά δεν εκβιάζεται».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More