Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: Δεν φαντάζεστε πόσα εκατ. ευρώ ξόδεψαν οι Έλληνες για τη χθεσινή κλήρωση του Τζόκερ!


Φρενίτιδα; Παροξυσμός; Τρέλα; Η χθεσινή κλήρωση του τζόκερ δημιούργησε όνειρα... έφτιαξε τη διάθεση των Ελλήνων, έκανε μικρούς και μεγάλους να ονειρεύονται ότι θα μπορούσαν να γίνουν εκατομμυριούχοι.


Με 50 λεπτά που κοστίζει μία στήλη, ο καθένας έχει το δικαίωμα να ονειρεύεται ότι θα βελτιώσει τη ζωή του, ότι θα λύσει άπαξ και διά παντός τα οικονομικά του προβλήματα, ότι θα σαλπάρει για άλλες πολιτείες αποχαιρετώντας την παλιά του ζωή και τις δυσκολίες της καθημερινότητας.

Από τον άνδρα που έγινε πρώτο θέμα χθες το πρωί χάρη στην πρωινή εκπομπή του Σκάι που τον εντόπισε να καταθέτει σε πρακτορείο ποσό 3.000 ευρώ επειδή είδε όνειρο τους 13+3 αριθμούς στους οποίους στοιχημάτισε, μέχρι τους υπέργηρους ή τα παιδιά που έκαναν όνειρα πιο... πεζά απ' αυτά των μεγάλων και σχεδίαζαν απλώς με τα κέρδη τους να αγοράσουν την καλύτερη παιχνιδομηχανή ή το πιο σύγχρονο smartphone, όλοι έτρεξαν να παίξουν τζόκερ.

Σε αυτό το τεράστιο εργοστάσιο ονείρων στο οποίο μετατράπηκε η χθεσινή κλήρωση του Τζόκερ όπου έβγαλε τελικά δύο νικητές, «επενδύθηκαν» συνολικά περισσότερα από 90 εκατ.ευρώ! Οι δύο νικητές μοιράστηκαν 17 εκατ.ευρώ!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More