Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Ζωή σαν παραμύθι ή ζωή – εφιάλτης; Η Κριστίνα Πιμένοβα είναι το νεαρότερο μοντέλο στον κόσμο (εικόνες + βίντεο)


Έχει περισσότερους από 300.000 οπαδούς στο Instagram, περισσότερους από δύο εκατομμύρια οπαδούς στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, δικό της κανάλι στο YouTube και προφίλ στο Twitter.
Για ένα supermodel όπως η Κριστίνα Πιμένοβα αυτά δεν αποτελούν εκπλήξεις. Για ένα κοριτσάκι όμως μόλις εννέα ετών, ακόμη κι αν αυτή είναι η Κριστίνα Πιμένοβα είναι πάρα πολύ.

Η εννιάχρονη Κριστίνα είναι αυτή τη στιγμή το νέο ανερχόμενο αστέρι της πασαρέλας. Συνεργάζεται ήδη με τους διάσημους σχεδιαστές αστέρων, όπως ο Ρομπέρτο Καβάλι ή με επώνυμες εταιρείες όπως η Benetton.

Τα πάντα είναι οργανωμένα στην εντέλεια από την μητέρα της Γλικερίγια Σιρόκοβα η οποία είναι η μάνατζερ της και υπήρξε και η ίδια μοντέλο. Σε μια ρωσική τηλεοπτική εκπομπή, η μητέρα εξήγησε πώς άρχισαν όλα: Στη Γαλλία, όπου ζούσαν οι δύο τους μαζί με τον πατέρα της Κριστίνα, τον Ρουσλάν Πιμένοφ, έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή την πλησίαζαν πολλοί άνθρωποι που έκαναν διαρκώς φιλοφρονήσεις στην κόρη της. «Μα είναι μοντέλο;»της έλεγαν. Και την ρωτούσαν όλο απορία γιατί δεν ασχολούνταν επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Έτσι, αποφάσισε η μητέρα που γνώριζε και τον χώρο να μυήσει την κόρη της στον κόσμο των σταρς.


Ετσι η Κριστίνα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έγινε δημοφιλής. Εκτός από τους πολλούς οπαδούς στις κοινωνικές πλατφόρμες μέσων μαζικής ενημέρωσης, επανειλημμένα blogs και περιοδικά γράφουν άρθρα και αφιερώματα για τη νεαρή Ρωσίδα. Την παρουσιάζουν ως «το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο», ή το κορίτσι με το «αγγελικό πρόσωπο». Οι φωτογραφίες από τα αφιερώματα που της έχουν κάνει έως τώρα έχουν αναρτηθεί από την μητέρα της στο προφίλ της Κριστίνας στο Instagram.

Υπάρχουν πολλοί ωστόσο που εκφράζουν τις αντιρρήσεις τους για την ζωή ενός σταρ που ζει ήδη μόλις στα εννιά της χρόνια η μικρή Κριστίνα. Η Φιόνα Μάρτιν, υπεύθυνη στο Κέντρο Παιδοψυχολογίας του Σίδνεϊ λέει στο online περιοδικό News.com: «Δεν είμαι ενάντια στο να ασχολείται ένα παιδί με το μόντελινγκ, αλλά η σεξουαλικοποίηση ενός παιδιού μπορεί να επηρεάσει την αυτοεκτίμηση και την εικόνα του σώματός του».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More