Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Αν θες να διορθώσεις την μυωπία σου με λέιζερ πρέπει να ...


Πόσο μυωπία έχεις; Αλήθεια τόσο πολύ; Κάτι πρέπει να κάνεις, λοιπόν, για να νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου και να πετάξεις επιτέλους τα γυαλιά και τους φακούς σου. Τι, όμως; Η λύση είναι μία. Πρέπει να να διορθώσεις την μυωπία σου με λέιζερ. Για να το κάνεις, όμως, πρέπει να πληροίς ορισμένες προδιαγραφές τις οποίες εμείς βρήκαμε και φυσικά θα σου παρουσιάσουμε.

Προϋποθέσεις που πρέπει να πληροίς αν θες να διορθώσεις την μυωπία σου με λέιζερ:

1) Πρέπει να έχεις περάσει την ηλικία των 18 ετών: Οι γιατροί τονίζουν ότι αυτή είναι μια βασική προϋπόθεση που δεν πρέπει να ξεχάσεις αν θες να διορθώσεις την μυωπία σου με λέιζερ γιατί αν είσαι κάτω από 18 η μυωπία σου αλλάζει συνεχώς.

2) Πρέπει η μυωπία σου να έχει σταθεροποιηθεί τουλάχιστον για έναν χρόνο: Αν θες να πετύχει η μικροεπέμβαση που θα κάνεις, καλό θα ήταν να πηγαίνεις συχνά στο γιατρό για να σιγουρευτείς ότι η μυωπία σου δεν ανέβηκε άλλο το τελευταίο έτος.

3) Κάνε εξετάσεις για να δεις αν πάσχεις από κάποια πάθηση που επηρεάζει την υγεία των ματιών και φυσικά ότι δεν έχεις ενδείξεις για γλαύκωμα.

Προσοχή!

Αν είσαι γυναίκα και είσαι έγκυος ή μόλις γέννησες και θηλάζεις μην σκεφτείς να διορθώσεις την μυωπία σου με λέιζερ. Όπως θα σου τονίσει και ο γιατρός πρέπει πρώτα να ρυθμιστούν οι ορμόνες σου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More