Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Βέμπερ: Κ. Τσίπρα οι ακραίοι της Ευρώπης σας χειροκροτούν - Κάνετε παρέα με λάθος φίλους


Βολές από τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ στον Αλέξη Τσίπρα

Σκληρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε από το βήμα του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ.

"Η Ελλάδα βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη περίοδο", σημείωσε ο κ. Βέμπερ ο οποίος απευθυνόμενος προς τον κ. Τσίπρα είπε: "Καταστρέφετε την εμπιστοσύνη προς την Ευρώπη κ. Τσίπρα".

"Μη λέτε ψέματα, η απομείωση του ελληνικού χρέους δεν θα πλήξει τους τραπεζίτες, αλλά τις νοσοκόμες στη Σλοβακία", είπε και συνέχισε: "Κ. Τσίπρα οι ακραίοι της Ευρώπης σας χειροκροτούν - Κάνετε παρέα με λάθος φίλους!".

"Πώς εξηγείτε στους Βούλγαρους ότι δεν δέχεστε περικοπές όταν σε 5 κράτη ο κατώτατος μισθός είναι χαμηλότερος;", διερωτήθηκε και σημείωσε πως "απορρίψατε τη βοήθεια που σας προσέφερε ο κ. Γιούνκερ. Στις άλλες χώρες έγιναν μεταρρυθμίσεις".

"Καταθέσατε καταστροφικό προϋπολογισμό, δεν μπορείτε να προσφέρετε την ελπίδα", υπογράμμισε και συμπλήρωσε: "Οι άλλοι λαοί δικαιούνται να ψηφίζουν; Ευρώπη δεν είναι το άθροισμα των δημοψηφισμάτων είναι η αναζήτηση του συμβιβασμού".

"Θα αντιπαρατεθούμε πολιτικά με τον κ.Τσίπρα. Θέλετε τη διαίρεση της Ευρώπης, εμείς αγαπάμε την Ευρώπη", κατέληξε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More