Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Σοκάρει η αϋπνία της Μέρκελ - Mετά από 17 ώρες διαπραγμάτευση


Η ελληνική κυβέρνηση και οι δανειστές της Ευρωζώνης έφτασαν σε συμφωνία μετά από μαραθώνιο 17 ωρών διαπραγμάτευσης. Πώς βγήκαν οι ηγέτες και οι υπουργοί από το κολαστήριο;

Η Άνγκελα Μέρκελ παρουσιάστηκε μετά από τις 17 ώρες συνεδρίασης εξαιρετικά κουρασμένη, με βαθιές ρυτίδες και κόκκινα μάτια.


Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ είπε ότι κατόρθωσε να κοιμηθεί για μερικές ώρες. Αλλά και εκείνος, μετα τη συνεδρίαση εμφανίστηκε εξουθενωμένος στη συνέντευξη Τύπου.

Σε πολύ καλύτερη κατάσταση εμφανίστηκε ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μετά τη μαραθώνια συνεδρίαση.

Εδώ, το βράδυ της Κυριακής:


Εδώ, με κομμένα μάτια, Δευτέρα πρωί, πριν αναχωρήσει για την Αθήνα, μετά τη συμφωνία. Ο κ. Τσακαλώτος δεν χάνει το χαμόγελό του.


Σε κακή κατάσταση και η Κριστίν Λαγκάρντ, παρά το χαμόγελό της.


Ο καλύτερος όλων, ο Γιουνκέρ, ο οποίος εξαφανίστηκε για κάποιες ώρες και πήγε να κοιμηθεί.

Ο Ryan Heath, δημοσιογράφος, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter ότι πηγές μέσα από το κτίριο του μετέφεραν πως ο Γιουνκέρ αποσύρθηκε σε κάποιο από τα γραφεία και χρειάστηκε περίπου 2 ώρες ύπνου, εκμεταλλευόμενος τη νέα διακοπή για την τετραμερή, αφού λύγισε από την κούραση, ως φυσιολογικός άνθρωπος.


Σε χειρότερη κατάσταση από όλους οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι εξουθενώθηκαν.


Ο γιατρός Michael Chee του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Σιγκαπούρης, εξειδιεκευμένος σε θέματα νευροψυχολογίας, μίλησε στον Guardian και χαρακτήρισε τη 17ωρη συνεδρίαση «μαρτύριο». «Είναι ένας φρικτός τρόπος να παίρνεις αποφάσεις», είπε, αναφερόμενος σε φωτογραφίες της Άνγκελα Μέρκελ, που δείχνει να κλείνει τα μάτια από την κούραση.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More