Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Έξαλλος ο Τσίπρας με τη Ζωή: Συμπεριφέρεται ως δικτάτορας – Ήταν μια λάθος επιλογή


Απίστευτοι χαρακτηρισμοί έρχονται τις τελευταίες ώρες στη δημοσιότητα από συνομιλητές του Αλέξη Τσίπρα κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου με αφορμή της τελευταίες επιθέσεις της κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Με ένα λακωνικό και εξαιρετικά σκληρό σχόλιο απαντούν οι κυβερνητικοί κύκλοι στις τελευταίες κινήσεις της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου. Η σχετική διαρροή αναφέρει: «Η Πρόεδρος της Βουλής συμπεριφέρεται ως δικτάτορας, θεωρεί πως είναι το θεσμικό επίκεντρο του πολιτεύματος, ενώ είναι απλά μια λάθος επιλογή».

Ίδιοι κύκλοι σχολίαζαν νωρίτερα ότι η κ. Κωσταντοπούλου «επιχειρεί τον μηδενισμό της διαπραγματευτικής προσπάθειας της κυβέρνησης, άποψη που δεν τόλμησε να εκφέρει ούτε η πιο σκληρή αντιπολίτευση», ενώ επισήμαιναν ότι θεματοφύλακας του Συντάγματος είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Αφορμή για το νέο γύρο της σκληρής αντιπαράθεσης στάθηκαν οι δηλώσεις της κας Κωνσταντοπούλου η οποία «υποδέχθηκε» στο γραφείο σήμερα τον κ. Π. Λαφαζάνη.

Η Προεδρία της Δημοκρατίας δεν ασχολείται με την κυρία Κωνσταντοπούλου

Κύκλοι της Προεδρίας της Δημοκρατίας, για τις νέες δηλώσεις της προέδρου της Βουλής για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τόνισαν: «Ουδέν σχόλιον, διότι από χθες η Προεδρία της Δημοκρατίας δεν ασχολείται με την κ. Κωνσταντοπούλου».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More