Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Ψινάκης για Χαρίτο: «Δεν είναι ντροπή ένα ατάλαντο βούρλο να διευθύνει ένα τόσο σοβαρό debate;»


Ο δήμαρχος Μαραθώνα αναφέρθηκε στην χθεσινή τηλεμαχία, σχολιάζοντας με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο την επιλογή του συντονιστή.
Το χθεσινό ντιμπέιτ των δύο πολιτικών αρχηγών παρακολούθησε ο δήμαρχος Μαραθώνα και δεν δίστασε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για την επιλογή του δημοσιογράφου Πάνου Χαρίτου ο οποίος είχε τον ρόλο του συντονιστή. 

Ο Ηλίας Ψινάκης αφού πόσταρε μία φωτογραφία του δημοσιογράφου από την χθεσινή τηλεμαχία σημείωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ότι θα ήταν προτιμότερο να είχε γίνει άλλη επιλογή για τον ρόλο του συντονιστή χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον κ. Χαρίτο «ατάλαντο βούρλο». 


Ο δήμαρχος Μαραθώνα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι ντροπή ένα ατάλαντο βούρλο να διευθύνει ένα τόσο σοβαρό debate που θα κρίνει τις τόσο κρίσιμες εκλογές για την χώρα μας?Το χειρότερο είναι ότι αυτό το πράμα το πληρώνουμε εμείς... 

Έχουμε τόσο ικανούς δημοσιογράφους ...αυτόν διαλέξανε? 
Άσε που το debate Σ όλο τον πλανήτη γίνεται αλλιώς...μεταξύ των δυο Αρχηγών ...ΕΛΕΟΣ...!!!». 

Είναι γεγονός πως ο κ. Ψινάκης χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς για τον δημοσιογράφο ο οποίος όπως και στο πρώτο έτσι και στο χθεσινό debate είχε αρκετό άγχος. 

Ωστόσο όσοι έχουν παρακολουθήσει έστω και λίγο τον δήμαρχο Μαραθώνα γνωρίζουν καλά την φρασεολογία που συνηθίζει να χρησιμοποιεί. 

Παρόλα αυτά ο ίδιος λίγη ώρα αργότερα επέλεξε να διαγράψει από τον λογαριασμό του τη φωτογραφία του Παύλου Χαρίτου και το αιχμηρό σχόλιο που δημοσίευσε. 






Πηγή: protothema.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More