Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Δείτε το ολοκαίνουργιο τρέιλερ του «Ψάχνοντας την Ντόρι» (video, εικόνες)

image

Τα «αποκαλυπτήρια» έκανε η Έλεν ΝτεΤζένερις, η φωνή της ξεχασιάρας φίλης του Νέμο.

Από το 2003 το φανατικό κοινό της Pixar περίμενε μια συνέχεια στις περιπέτειες του κλοουνόψαρου Νέμο και του μπλε ξεχασιάρικου τανγκ, Ντόρι. Η αναμονή πλησιάζει στο τέλος καθώς τον Ιούνιο βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες του κόσμου το «Ψάχνοντας την Ντόρι», το σίκουελ του «Ψάχνοντας τον Νέμο». Η γνωστή κωμικός και τηλεπαρουσιάστρια Έλεν ΝτεΤζένερις, η οποία ήταν η φωνή της Ντόρι στην ταινία, παρουσίασε χθες στην εκπομπή της το ολοκαίνουργιο τρέιλερ της ταινίας.



Αν και έχουν περάσει 13 χρόνια από την πρώτη ταινία, η πλοκή της νέας ξεκινά σαν να έχουν περάσει μόλις έξι μήνες. Σε μια αναλαμπή της η Ντόρι θυμάται ότι έχει χάσει τους γονείς της και αρχίζει το ταξίδι για την αναζήτησή τους.

image


Εκτός από τους παλιούς ήρωες, η Ντόρι συναντά έναν καινούριο, τον Χανκ το Χταπόδι, τον οποίο υποδύεται ο Εντ ο'Νιλ, ενώ η σπουδαία ηθοποιός Νταϊάν Κίτον θα χαρίσει τη φωνή της στην μητέρα της Ντόρι. Στον ρόλο ενός εξωτικού ψαριού «ακούμε» επίσης τη φωνή του Γούιλεμ Νταφόου, ενώ σε ρόλους που δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί συναντάμε και άλλους γνωστούς ηθοποιούς, όπως τον Ίντρις Έλμπα και τον Μάικλ Σιν.

Το Νοέμβριο κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More