Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Και τώρα, πρώτοι ή... τελευταίοι!

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Τα πάντα είναι στο χέρι της Ελλάδας!

Η Εθνική με νίκη απόψε (22:00) επί της Σλοβενίας και τη Δευτέρα επί της Κροατίας μπορεί να καταλάβει την πρώτη θέση. Σε αντίθετη περίπτωση όμως είναι πολύ πιθανό να αποχαιρετήσει την οκτάδα.

Για όλα αυτά... ευθύνεται η Κροατία που επιβλήθηκε και της Ιταλίας και μπήκε ουσιαστικά στην επόμενη φάση. Αν η Ελλάδα κερδίσει το βράδυ τότε θα μπορεί να διεκδικήσει την πρωτιά το απόγευμα της Δευτέρας,

Ωστόσο αν χάσει απόψε από τους Σλοβένους τα πράγματα περιπλέκονται. Σε αυτή την περίπτωση για να περάσει θα θέλει, δική της νίκη επί της Κροατίας αλλά και ήττα της Ισπανίας από την Ιταλία. Σε αυτό το σενάριο θα μείνουν εκτός συνέχειας οι Ισπανοί!

Αν η Ελλάδα νικήσει τη Σλοβενία

Τότε θα είναι με το... ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση και θα παίξει τη Δευτέρα για την πρωτιά του ομίλου κόντρα στους Κροάτες. Παράλληλα οι Ισπανοί θα θέλουν νίκη επί των Ιταλών για να προκριθούν όπως και οι Σλοβένοι απέναντι στους Φινλανδούς

Αν η Ελλάδα χάσει από τη Σλοβενία

Τότε τα πράγματα δυστυχώς είναι... απλά. Η Ελλάδα θα θέλει νίκη επί της Κροατίας και ταυτόχρονα οι Ιταλοί να επιβληθούν των Ισπανών σε τελικό πρόκρισης. Πρέπει να σημειωθεί πως τα παραπάνω προϋποθέτουν νίκες της Ισπανίας και της Σλοβενίας κόντρα στους Φινλανδούς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More