Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

7 ανοιξιάτικοι προορισμοί


Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά και ο ήλιος δεν μας αφήνει να συγκεντρωθούμε.

 Κάθε χρόνο τέτοια εποχή ζούμε ένα «μαρτύριο» η μέρα μεγαλώνει και εμείς ψάχνουμε αφορμή να είμαστε συνεχώς έξω. Η διάθεση αλλάζει και όλα μοιάζουν εύκολα δια μαγείας. Προβλήματα, γκρίνια κτλ παύουν επίσης δια μαγείας. Ακριβώς, από αυτό το ανοιξιάτικο σύνδρομο «υποφέρουμε» κι εμείς και γι΄αυτό βρήκαμε 7 ανοιξιάτικους προορισμούς. Απέραντες εκτάσεις με λουλούδια, ψηλές χιονισμένες οροσειρές και ρυάκια συνθέτουν το τοπίο.


Northumberland, Αγγλία

H αγγλική ύπαιθρος είναι μια μοναδική εμπειρία την άνοιξη. Απέραντες εκτάσεις με βλάστηση δημιουργούν μια εικόνα ηρεμίας και γαλήνης.


Northumberland, Αγγλία

Στα βόρεια του Ηνωμένου Βασιλείου, αυτό το πανέμορφο μέρος μας βάζει για τα καλά στην άνοιξη.  Παπαρούνες, κρινάκια και άλλα λουλούδια, γεμίζουν έντονα χρώματα και αρώματα τους λόφους του Northumberland, δίπλα σε γραφικές φάρμες και τρεχούμενα νερά.


Northumberland, Αγγλία


Algarve, Πορτογαλία

Μοιάζει με πολύχρωμο χαλί.


Algarve, Πορτογαλία

Τέλειο για την πρώτη βουτιά σας!


Hallerbos, Βέλγιο

Το δάσος Hallerbos στο Βέλγιο μοιάζει με σκηνικό από κάποια ταινία.


Hallerbos, Βέλγιο

Οι πανέμορφες μπλε καμπανούλες, κάνουν το δάσος Hallerbos, στο φλαμανδικό Brabant του Βελγίου, να μοιάζει με παραμύθι.


Caceres, Ισπανία


Caceres, Ισπανία

Η πόλη Caceres στα δυτικά της Ισπανίας, θεωρείται ως η πιο «ανέγγιχτη» μεσαιωνική πόλη στην Ευρώπη. Ανάμεσα στις απέραντες πεδιάδες της Extremadura, έχει αναγνωριστεί παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO και όχι άδικα.


Φλωρεντία

Η Ιταλία είναι πρώτη πρώτη στην λίστα των ανοιξιάτικων προορισμών. Έχουμε δηλώσει επανειλημμένα την αγάπη μας για την Τοσκάνη. Είναι που μας φέρνει στο μυαλό κάτι από Ελλάδα. Μυρωδιές, αρώματα και γεύσεις κερδίζουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.


Νορβηγία

Aπλωμένο σε 205 χιλιόμετρα, το Sognefjorden είναι το μεγαλύτερο φιόρδ της Νορβηγίας και το τρίτο μεγαλύτερο στον κόσμο. Καθώς το χειμωνιάτικο χιόνι λιώνει και η γη ανθίζει η αντίθεση αυτή είναι τόσο έντονη που κάνει το τοπίο να μοιάζει με πίνακα ζωγραφικής.


Νορβηγία


Ιαπωνία

Το Chureito στη Fujiyoshida, με φόντο το επιβλητικό βουνό Φούτζι, είναι πέρα για πέρα πραγματική και άκρως ανοιξιάτικη επιλογή. Τώρα θα μας πείτε σιγά μην πάμε στην Ιαπωνία για να καταλάβουμε την άνοιξη με τόση ύπαιθρο που έχει η Ελλάδα. Εμείς απλά αναφέρουμε τις ομορφιές που υπάρχουν κι αλλού.


Ιαπωνία

Είναι μαγικό το τοπίο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More