Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Νηστίσιμο κέικ πορτοκαλιού


Εύκολο αφράτο και οικονομικό

Υλικά

-  1 αλεύρι φαρίνα (που φουσκώνει μόνο του)
-  100 γρ. αμύγδαλο καλά αλεσμένο
-  250 γρ. μαργαρίνη μαλακωμένη εκτός ψυγείου
-  2 1/2 φλ. ζάχαρη
-  1 1/2 φλ. φυσικό χυμό πορτοκάλι 
-  2 κ.σ. ξύσμα πορτοκαλιού

Για να δείτε τη συνταγή,πατήστε εδώ: http://kouzinomageiremata.blogspot.gr/2014/03/blog-post_13.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More