Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Χοιρινό με σάλτσα πορτοκαλιού και μέλι

Υλικά
1.500 γρ. χοιρινό κρέας από μπούτι χωρίς κόκκαλο σε μερίδες
χυμός από 2 πορτοκάλια

χυμός από 1 λάιμ
1 κ.σ. κόλιαντρο
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο
2 κ.σ. μέλι
3 κ.σ. ελαιόλαδο
κύμινο ρίγανη
αλάτι  πιπέρι

Για να δείτε την εκτέλεση της συνταγής πατήστε εδώ:http://kouzinomageiremata.blogspot.gr/2014/03/blog-post_19.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More