Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Διεθνώς ρεζίλι με τους Λαρισαίους τραυματιοφορείς - Έγιναν θέμα και στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερις (video)


Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την είδηση που κάνει το γύρο των ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο

Το βίντεο με τους τραυματιοφορείς  που κατά τη διάρκεια του αγώνα Λάρισα - Εργοτέλης, έπρεπε να μεταφέρουν τον τραυματισμένο παίκτη του Εργοτέλη Λεονάρντο Κούτρη, εκτός γηπέδου αλλά τον σακάτεψαν... έγινε διεθνές θέαμα.

Οι εικόνες με τους δύο άνδρες που ήταν επιφορτισμένοι με τη μεταφορά όσων ποδοσφαιριστών τραυματίζονταν στην αναμέτρηση ΑΕΛ-Εργοτέλης για το πρωτάθλημα της Football League έπαιξαν και εκτός ελληνικών συνόρων.

«Οι τραυματιοφορείς υποτίθεται ότι πρέπει να βοηθάνε κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα και να αποτελούν μια αχτίδα ελπίδας για όποιον αθλητή έχει τραυματιστεί» ξεκινά το κείμενό του ο Guardian. «Ωστόσο το ζευγάρι των τραυματιοφορέων (σ.σ. στον αγώνα Λάρισα-Εργοτέλης έκανε το ακριβώς αντίθετο {...} Τον φόρτωσαν με την ελάχιστη δυνατή λεπτότητα σε ένα φορείο και από εκεί και πέρα η υπόθεση πήρε τον κατήφορο. Αφού έπεσαν και ξανάπεσαν τελικά έβγαλαν τον Κούτρη από το γήπεδο αλλά όχι χωρίς να του προσφέρουν το τελευταίο δείγμα ταπείνωσης ρίχνοντάς τον στο έδαφος χωρίς να δείχνουν το παραμικρό ενδιαφέρον για τον προφανή τραυματισμό του» περιγράφει όσα έγιναν η βρετανική εφημερίδα.

Το θέμα έπαιξε και στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερις.

Μάλιστα, η αμερικανίδα παρουσιάστρια σχολίασε με χιούμορ το βίντεο, λέγοντας:«Αν δεν είχε τραυματιστεί προηγουμένως, τώρα σίγουρα τραυματίστηκε».



«Όταν το ιατρικό προσωπικό μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο με ένα φορείο ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή είναι συνήθως σοβαρός. Οι τραυματιοφορείς είναι για τον αθλητή ένα ευχάριστο θέαμα γιατί θα τον βοηθήσουν να βγει από τον αγωνιστικό χώρο καθώς οι ίδιοι δεν μπορούν να το κάνουν. Αυτό μάλλον θα είχε στο μυαλό του ο Λεονάρντο Κούτρης αλλά οι δύο τραυματιοφορείς πιθανότατα έκαναν περισσότερη ζημιά από ό,τι καλό στον αθλητή» γράφει ο συντάκτης του Eurosport.



«Ως τραυματιοφορέας θα έπρεπε να είσαι πολύ λεπτεπίλεπτος σωστά;» αναρωτιέται ο συντάκτης της Metro και απαντά αμέσως «λάθος». «Ο τραυματιοφορέας βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη μετακινώντας τον Κούτρη και - απίστευτο - τον έριξε δύο φορές. Και στο τέλος τον πέταξε έξω από τον αγωνιστικό χώρο φεύγοντας οργισμένος» περιγράφει τη δική του εκδοχή ο συντάκτης.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More