Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Δάρρα: Παντρεύτηκε, αλλά όχι τον επί 13 χρόνια σύντροφό της!


Η Φωτεινή Δάρρα βάπτισε την κόρη της και παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της κάτω από άκρα μυστικότητα στη Θεσσαλονίκη από όπου κατάγεται και ο γαμπρός, ο οποίος δεν είναι ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, αλλά ο Γιώργος Παπαχριστούδης διάσημος και ο ίδιος στους καλλιτεχνικούς κύκλους.


Πρόκειται για έναν σολίστα του πιάνου, συνθέτη και ενορχηστρωτή που έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του έντεχνου τραγουδιού τόσο εντός, όσο και εκτός Ελλάδος, οπως για παράδειγμα ο Placido Domingo, η Dlulce Pontes, ο Γιώργος Νταλάρας, η Μαρινέλλα, ο Κώστας Μακεδόνας και δεκάδες άλλοι.

Η σχέση του ζευγαριού ως τώρα κρατήθηκε επτασφράγιστο μυστικό. Ο γάμος τους έγινε στο μικρό ξωκκλήσι του Προφήτη Ηλία στα Κουφάλια. Οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και χρόνια, καθώς ο γαμπρός ανήκε στην ορχήστρα της και ως εκ τούτου οι δυο τους συνεργάζονταν σε συναυλίες και ζωντανές εμφανίσεις.

Για περίπου 13 χρόνια η Φωτεινή Δάρρα ήταν με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, στη συνέχεια χώρισαν χωρίς να παντρευτούν ποτέ, έπειτα ήρθε στον κόσμο ένα παιδί, αλλά το πρώην ζευγάρι εξακολουθούσε να εμφανίζεται και να εργάζεται μαζί...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More